Image1

Projecten

Ervaringen laten zien waar ik voor sta als verander- en projectmanager. Een opsomming van de verandertrajecten die ik heb uitgevoerd toont wat ik heb gedaan. Een aantal mensen zeggen hoe ik in die verandertrajecten te werk ben gegaan (te zien op Linkedin).

Project- en programmamanager RDW

Projectmanager AVG voor de RDW Programmamanager voor de modernisering van de digitale toegang voor bedrijven die zaken doen met de RDW Projectmanager voor de modernisering van de informatieabonnementen van de RDW

 

Lees verder

Project-image
Adviseur organisatie-inrichting Target Holding

Adviesopdracht bij een bedrijf in kunstmatige intelligentie over hoe de organisatie, communicatie en leiderschap in te richten bij een doorlopende groei; van start-up naar een scale-up.

 

Lees verder

Project-image
Projectmanager bij Provincie Fryslan

Diverse projecten, gericht op het beter inrichten van organisatie, proces en ICT, uitgevoerd: Projectleider voor ontwerp en implementatie van een nieuwe systematiek van portfoliomanagement voor de totale taken van de Provincie Verantwoordelijk voor de implementatie van Asset Management bij...

 

Lees verder

Project-image
Adviseur organisatie ICT bij PThU

Onderzoek gedaan naar een optimale inrichting van de IT-functie van de kleinste universiteit van Nederland

 

Lees verder

Project-image
Programmamanager bij Friesland Bank

Verantwoordelijk voor de projectteams (50 FTE) die migratieprogrammatuur maken en de migratie uitvoeren van betaal- en spaarproducten van klanten naar de Rabobank. Daarnaast verantwoordelijk voor de afbouw van de afdelingen Betalen & Sparen en Financieren.

 

Lees verder

Project-image
Chief Operations Officer

Veranderingen en projecten: integratie van ICT en bedrijfsvoering over de verschillende vestigingen, organisatietransitie naar autonome vestigingen met duaal leiderschap.

 

Lees verder

Project-image
Unit Manager Centrale Productie Unit

Veranderingen en projecten: organisatieverandering doorgevoerd van afdelingen naar resultaatverantwoordelijke teams, minder management, realiseren van een productieorganisatie met een flexibele schil van 20%. Implementatie van het Nieuwe Werken. Nieuwe dienstverlening en klanten....

 

Lees verder

Project-image
Afdelingsmanager System Development CJIB

Veranderingen en projecten: uitbreiding van de afdeling van 50 naar 80 medewerkers, reductie van de kosten van externe inhuur met 20%, verandering doorgevoerd naar multidisciplinaire ontwikkelteams, verantwoordelijk voor de professionalisering van systeemontwikkeling.

 

Lees verder

Project-image
Team Manager

Veranderingen en projecten: uitbouw team van 10 naar circa 20 medewerkers, kwaliteit van testen en het imago van het team verbeterd (zowel intern als extern), mentaliteitsverandering naar samenwerking doorgevoerd.

 

Lees verder

Project-image
Business Consultant

In de rol van business consultant, projectleider, testleider, teammanager, informatieanalist gewerkt in veranderprojecten: - in de zorg: AWBZ (wachtlijstregistratie) en zorgverzekeraars - bij justitie - in het bank- & verzekeringswezen

 

Lees verder

Project-image